Byggservice

Byggserviceavdelningen på Rydlers Bygg består av erfarna snickare som utför arbeten med allt från små fönsterbyten till mer komplicerade renoveringar. Genom ROT-avdraget finns möjlighet att genomföra arbetena till reducerad kostnad. Vi står gärna till tjänst med mer information!

Har ni behov av hantverkare med kunnande och erfarenhet, tveka inte att höra av er!

Kontaktpersoner

Byggservicechef
Daniel Svantesson
Tel. 0322-66 12 41
Mail: daniel.svantesson@rydlersbygg.se

 

 

 

 

 

Projektledare Byggservice
Patrik Svantesson
Tel. 0322-66 12 42
Mail: patrik@rydlersbygg.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I broschyren nedan har vi samlat en del idéer och tips samt beskrivit lite utförligare vad vår byggserviceavdelning kan erbjuda.

Byggservice Broschyr

Broschyr Villabyggnation

 

 

Pågående

Byggservice Rydlers Bygg

Vi på Byggservice hjälper er gärna med fönsterbyten, altanbyggnationer, bad och köksrenoveringar m.m., men vi bygger även er nya villa eller renoverar er befintliga fastighet. Som det ser ut nu... Läs mer »


Snickeriverkstad

Som en del av vår service har vi även ett eget snickeri och utbildade inredningssnickare med flera års erfarenhet vad gäller specialanpassade och kundunika snickerier. Snickeriet används för att anpassa... Läs mer »


Kommande

Inget projekt inlagt för tillfället.

Referenser

Byggservice

Här ser ni några av våra arbeten under 2021 Ladugård omvandlas till fotostudio Tak och fönsterbyte En altan på en spännande tomt i Floda Nya skjutpartier i en sommarstuga Läs mer »


Megafon

Till Borås Stads 400 års jubileum fick vi förfrågan om att bygga ett konstverk som skulle finnas på Viskan i stadens centrum. Arkitekten skriver själv Megafon är ett verk av... Läs mer »


Stambyte Östra Ringgatan Alingsås

Byggår:2020 Beställare: Bertil Olssons Byggnads AB Storlek: 8 st lägenheter Info: Stambyte med nya kök och badrum. Läs mer »


Kontor åt Söder & Co

Rydlers Bygg har under hösten 2019 byggt nya konto, konferensrum m.m till Söder & Co i Vårgårda Byggår: 2019 Beställare KB Hjälmen Vårgårda Storlek: ca 200 m2 Info: Bef betongbjälklag... Läs mer »


Betongplatta i Herrljunga

På uppdrag av Falks Markentreprenad har vi gjutit en platta på 300 m2 för ett planerat fyrvåningshus i Herrljunga. Det är Herbo som är byggherre. Huset kommer man att resa... Läs mer »


Altan med trappa

Altan och trappa i tryckt trä färdigställd till ytterligare en nöjd kund. Vackert hantverk i en vacker miljö   Läs mer »


Blåbärsvägen Alingsås

Ombyggnation av villa, Alingsås. Förfrågan om vi kunde tänka oss att titta på en ombyggnation av befintlig villa kom in till oss under hösten 2016, och efter det att vi... Läs mer »


Attefallshus

Attefallshus från Baseco, med hög kvalité på både material och utförande. Ett väl utfört arbete och samarbete mellan våra kunniga snickare och underentreprenörer gav vår kund ett trevligt extraboende för... Läs mer »


Altan i Sibirisk lärk

Måttanpassad altan i sibirisk lärk, utförd åt en av våra återkommande kunder. Utformad för att passa vår kunds önskemål och behov av en yta för personlig avslappning med lite miljöpåverkan,... Läs mer »