Resedagbok från Colombia dag 7

2015-10-06

Idag har inte vart en händelserik dag kan man säga, men ska försöka få ihop några rader ändå.

Idag var det väldigt varmt igen under byggtiden. Idag sattes dörrarna in och sista betongplanken murades på plats. Lunchen idag var lite rolig faktist. Idag kom pastorn med fisk och ris till lunch. Fisken var inte nått rensad utan hade ben, fenor, huvud och skinn kvar. Larsa åt upp allt medans Andreas bara tittade på fisken utan att knappt smaka.

Efter jobbet idag bestämde vi oss för att ta en promenad över till Brasilien och titta. Vi tog med den lilla kartan vi fick från hotellet och började promenera. Vi gick å gick och kvarteren blev bara mer och mer skumma. När vi kände att vi inte kände oss trygga till att gå längre så frågade vi en person om vi nu var i Brasilien, men tyvärr så var det en bit kvar men vi vände och sa att det får bli en annan dag och kanske en annan väg. På väg tillbaka stannade vi i en liten affär och handlade lite souvenirer, Larsa köpte en läderhatt och Andreas en fin handmålad tavla.

När vi kom tillbaka så hade det anlänt 2 svenskar till hotellet som var med oss i Bogota. Resten av gänget kommer ner imorgon. Denna kvällen avslutades med att prata med dessa herrar om upplevelser vi gjort än så länge under denna resa.

Önskar du se tidigare inlägg så går du in på NYHETER / AKTUELLT