Parkvillorna Ingareds Höjd

2020-12-01

Nu är vi i gång med den tredje och sista Parkvillan på Ingareds Höjd – Västra Parkvillan. 14 unika och charmiga lägenheter med klassisk arkitektur och med omsorg om detaljerna – från 2 rok (55 m2) till 7 rok (145 m2). markarbetena är igång och vi har en beräknad inflyttning till sommaren 2022

Västra Parkvillan är för dig som söker ett boende med det lilla extra. Här är bostäderna ljusa och trivsamma och alla lägenheter har en stor, härlig balkong eller uteplats och bra förvaringsmöjligheter. I flera av lägenheterna kan du välja till en trivsam köksö och bor du högst upp finns möjlighet till vedkamin och bastu. Väljer du att bo på markplan har du en egen trädgårdstäppa.

Stora Parkvillan är i det närmaste klar och kunderna flyttar in under september.

Övre Parkvillan hade inflyttning efter semestern 2020.

Hemsida

Parkvillorna ligger skyddade längst in i kvarteret med utblick över landskapet och upp mot den vackra lövskogen. Husen ligger längs Kulltorpsgatan, utan genomfart, och det är lätt att parkera bilen utanför huset. Genom området går den gamla kyrkvägen som förbinder Ingared med Norsesund och Hemsjö kyrkby. Den är sedan länge ett väl etablerat och vackert gång- och cykelstråk. 

Ingared är ett levande samhälle med affär, vårdcentral, äldreboende och bibliotek. Strax intill samhället ligger även Hemsjös vackra kyrka. Vill du åka till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns goda kommunikationer med buss, tåg och bil.

 

Ansvariga mäklare är Felix Borg (felix.borg@fastighetsbyran.se) eller
Rasmus Broberg (rasmus.broberg@fastighetsbyran.se) på Fastighetsbyrån Alingsås.
Du når dem också via telefon 0322-170 25.

 

 

 

 

Västra Parkvillan