Fagrabo Ängar, Vårgårda

2020-03-30

Nu närmar vi oss inflyttning på första gatan på Fagrabo Ängar. Det är Prästkragevägen som kommer vara klar för inflyttning i slutet av maj.
Här planeras ett nytt område med ca 70 bostäder i bostadsrättsform.

Fagrabo Ängar erbjuder småhus om 80-130 kvm fördelade på 3-5 RoK. Man kan välja mellan ett friliggande hus, ett kedjehus eller ett par-/radhus – alla med egen täppa och carport. Perfekt för familjen som söker sitt första boende eller för dem som söker enkelheten med ett nyproducerat boende. Husen i området kommer att andas klassisk stil med sina spröjsade fönster, vita knutar/foder och röda tegeltak. Detaljerna ska kännas genomtänkta, gedigna och funktionella. Genom en lugn och varierande färgsättning ska de olika hustyperna få skiftande karaktär men ändå ”gifta sig” med varandra. Alla hus kommer att ha god standard med flexibla planlösningar och flera tillvalsmöjligheter beroende på tycke och smak. Det kan handla om en extra altan, inglasat uterum, badtunna, kamin eller dylikt.

Bakom projektet står Vårgårdabröderna Claes och Peter Åhman och för totalentreprenaden svarar Rydlers Bygg. Försäljningen går genom Svensk Fastighetsförmedling Alingsås.

Läs mer om projektet på www.fagraboangar.se

Broschyr