Ängspromenaden

2020-03-30

Vi kommer bygga ytterligare en Brf i Ingared.

Ingared expanderar och Ängspromenden är en del av det nya och moderna området Ingareds Ängar. Här växer ett barnvänligt och naturnära område fram precis intill skogen och 5 minuter från sjön Sävelången som är perfekt för bad, fiske och båtar. På sommaren ligger det en stor badbrygga med hopptorn vid stranden och inte långt ifrån finns både båtplatser, bastu, beachvolleybollplan och flera promenadstigar med sjöutsikt att välja på.

Ängspromenaden består av 12 moderna parhus som byggs för dig som vill ha gott om plats för hela familjen och ett prisvärt boende med det där lilla extra. Husen är välplanerade och har stor flexibilitet, du är själv med och anpassar boendet efter din familjs behov.

Med fyra sovrum som standard får hela familjen gott om plats och du kan själv anpassa boendet så att det passar er vardag. I dessa flexibla parhus får du ett bekvämt boende i bostadsrättsform och villakänsla med egen trädgård. Detta är boendet med det lilla extra. Rymlig uteplats och balkong i söderläge, mycket förvaring, två badrum och yta för att odla.