Brf Slåtterängen, Algutstorpsområdet, Vårgårda

2018-01-02

Ett varierat och ”grönt” boende

Nu är vi i full gång med byggnationen av 23 enplansvillor i trädgårdskvarterat Slåtterängen i Vårgårda. Intresset för villorna har varit stort och samtliga är sålda. Byggnationen flyter på enligt plan och inflyttning av de 8 första villorna skedde i november 2017.

Brf Slåtterängen erbjuder ett varierat och ”grönt” boende. Här kan man rota sig oavsett var i livet man än befinner sig. Mycket tid och kraft har lagts på att skapa ett gemytligt trädgårdskvarter som både är välkomnande och inbjudande, men som också ger möjlighet till en fredad och privat zon för dem som så önskar. Brf Slåtterängen består av 23 fristående kedjehus fördelat på tre till fyra rum sammankopplade med carport.

Alla hus har egna trädgårdar och trygga uteplatser i flera väderstreck. Småskalighetens tanke har fått råda när det gäller utformningen av de kompakta husen med smarta planlösningar och en tidstypisk arkitektur med panel i ljusa färgsättningar.

Området har flera mötesplatser som inbjuder till gemenskap grannarna emellan. På trädgårdstorget i områdets mitt finns boule- och badmintonbana, lekplats med sandlåda och gungställningar, sittbänkar och sittgrupper med bord och en skyddande pergola. Stor vikt har också lagts vid att skapa vackra planteringar med träd, buskar och klätterväxter i området.
Till detta kan adderas ett väl genomtänkt belysningskoncept för att öka tryggheten och förhöja mysfaktorn.

Till området hör också en gemensam återvinningscentral och en generös gästparkering. I ett intilliggande flerbostadshus finns tillgång till ett gemensamhetsutrymmemed en stor samlingslokal med tillhörande kök, gästrum, bastu och omklädningsrum.

Följ oss gärna på Instagram under namnet ”brfslatterangenskordaren”

Du kan även klicka nedan för mer info:
Bofakta         Huvudbroschyr

20170524_114200 20170524_114455

slatterangen8

slatterangen1  slatterangen3 slatterangen4

Slåtterängen