Resedagbok från Colombia dag 1

2015-09-29

Sitter just nu på flygplatsen i Frankfurt. Snart lyfter flyget som tar oss till Bogota som är huvudstaden i Colombia!
Imorgon flyger vi vidare från Bogota till en liten stad vid namn leticia som ligger på andra sidan ekvatorn. Det är här vi ska bo i 2 veckor jag (Andreas) och Larsa.
Skolan vi ska bygga ligger ca 1 mil rakt in i djungeln härifrån.
Detta blir en upplevelse långt över det vanliga!
Deras internet där nere var inte riktigt pålitligt så vi får se hur mycket vi kan dela med oss av våra intryck och upplevelser här nere.
Men vi ska göra så gott vi kan!

————————————————————————————————————————————————————- 

Kl 03.13 svensk tid så anlände vi 22 personer till hotellet i Bogota men stora delar av gruppen splittras redan imorgon. Det var ju inte problemfritt att komma hit kan vi ju säga! Först när vi var på flygplatsen i Bogota fick vi reda på att hotellet vi skulle bo på hade glömt av bokningen som ankarstiftelsen hade gjort. Som tur var så fixade lille Nelson (medarbetare till anlarstiftelsen som bor i Colombia) ett nytt hotell direkt!                  

Andreas tilldelades en resväska på Landvetter med gåvor och förnödenheter att checka in, den väskan skulle resten av gruppen ta med till medellin. Det skulle inte vara några problem alls, men eftersom att vi bokat flyg till leticia imorgonbitti så fraktades den väskan dit direkt utan att vi visste om det. Så imorgon ska Andreas försöka få tag på en väska som innehåller en dator som vi vet och troligtvis massa kondomer, bindor och fotbollsutrustning. Ska bli spännande och se vad vi gör om dom ber oss öppna väskan!

Nu ska vi se vad dom erbjuder för mat på hotellet och sen sova, vi hör av oss när vi kan!